| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تغییرات ترکیبات فنل کل، آنتوسیانین و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه توت فرنگی ارقام ‘کاماروسا’ و ‘پاروس’ در واکنش به پوتریسین و سالیسیلیک اسید در مدت زمان پس از انبارمانی | |
| سیروان پیره، حسین میردهقان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 194.23 K | ||
| 2 | برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی | |
| حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حمیدرضا روستا، سیروان پیره | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 660.24 K | ||
