نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تغییرات ترکیبات فنل کل، آنتوسیانین و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه توت فرنگی ارقام ‘کاماروسا’ و ‘پاروس’ در واکنش به پوتریسین و سالیسیلیک اسید در مدت زمان پس از انبارمانی | |
سیروان پیره، حسین میردهقان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.23 K) | ||
2 | برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی | |
حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حمیدرضا روستا، سیروان پیره | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.24 K) |