نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثرات مواد کمک کننده بر میزان استخراج و کیفیت روغن رقم طارم 7 | |
حسن نوروزی مقدم، اسماعیل خالقی، سید محمد حسن مرتضوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.12 K) | ||
2 | بررسی تأثیر شرایط اتمسفر تغییر یافته فعال بر ماندگاری و تغییرات کیفی میوه خرما (.Phoenix dactylifera L) رقم برحی | |
سید محمد حسن مرتضوی، کاظم ارزانی، عبدالرضا اروجعلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.05 K) | ||
3 | تأثیر سطوح مختلف تیمارهای 1-MCP و اتفان بر کیفیت پس از برداشت و عمر انباری میوه گوجه فرنگی، رقم Verona | |
سحر نعمت پور، سید محمد حسن مرتضوی، یعقوب منصوری، اسماعیل خالقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.14 K) | ||
4 | تغییرات آنزیم های پلی گالاکتروناز و پکتین متیل استراز در مراحل مختلف رشد و نمو میوه فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی | |
سید محمد حسن مرتضوی، دیو ید برامل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.35 K) |