| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثرات مواد کمک کننده بر میزان استخراج و کیفیت روغن رقم طارم 7 | |
| حسن نوروزی مقدم، اسماعیل خالقی، سید محمد حسن مرتضوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 558.12 K | ||
| 2 | بررسی تأثیر شرایط اتمسفر تغییر یافته فعال بر ماندگاری و تغییرات کیفی میوه خرما (.Phoenix dactylifera L) رقم برحی | |
| سید محمد حسن مرتضوی، کاظم ارزانی، عبدالرضا اروجعلیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 389.05 K | ||
| 3 | تأثیر سطوح مختلف تیمارهای 1-MCP و اتفان بر کیفیت پس از برداشت و عمر انباری میوه گوجه فرنگی، رقم Verona | |
| سحر نعمت پور، سید محمد حسن مرتضوی، یعقوب منصوری، اسماعیل خالقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 234.14 K | ||
| 4 | تغییرات آنزیم های پلی گالاکتروناز و پکتین متیل استراز در مراحل مختلف رشد و نمو میوه فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی | |
| سید محمد حسن مرتضوی، دیو ید برامل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 30.35 K | ||