نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | ظرفیت آنتیاکسیدانی، فنول کل، روغن و اسیدهای چرب آزاد در مغز گردوی تازه | |
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، نجمه چترآبنوس، کورش وحدتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (436.39 K) | ||
2 | استفاده از عصاره ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه | |
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کورش وحدتی، محمود کوشش صبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.29 K) | ||
3 | جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید | |
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.47 K) |