| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ظرفیت آنتیاکسیدانی، فنول کل، روغن و اسیدهای چرب آزاد در مغز گردوی تازه | |
| اسعد حبیبی، نوید یزدانی، نجمه چترآبنوس، کورش وحدتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 436.39 K | ||
| 2 | استفاده از عصاره ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه | |
| اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کورش وحدتی، محمود کوشش صبا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 282.29 K | ||
| 3 | جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید | |
| اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 280.47 K | ||