| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی ترکیبات فیزیکوشیمیایی خلال خرمای مضافتی و شاهانی و مناسب بودن آن ها برای ساخت مربا به منظور جلوگیری از ضایعات آنها | |
| ناصر فصیحیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 7.43 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی ترکیبات فیزیکوشیمیایی خلال خرمای مضافتی و شاهانی و مناسب بودن آن ها برای ساخت مربا به منظور جلوگیری از ضایعات آنها | |
| ناصر فصیحیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 7.43 K | ||