بررسی اثر تنش شوری بر ویژگی های فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، نشت یونی و پرولین بر ژنوتیپ های سرخارگل
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1کارشناسی ارشد (گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشکاه تهران، کرج، ایران)
2دانشیار (گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشکاه تهران، کرج، ایران)
3دانشجو کارشناسی ارشد (گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشکاه تهران، کرج، ایران)
چکیده
کلیدواژه ها