اثر تنش شوری بر عناصر غذایی دو رقم هیبرید و ایرانی اسفناج

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.31 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، رفسنجان، ایران
2استادیار، گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، رفسنجان، ایران
3استاد گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، رفسنجان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها