اثر تنش شوری بر عناصر غذایی دو رقم هیبرید و ایرانی اسفناج
			پذیرفته شده برای پوستر 	
		
					عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
				نویسندگان
		
					1دانشجوی دکتری گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، رفسنجان، ایران
					2استادیار، گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، رفسنجان، ایران
					3استاد گروه علوم و مهندسی باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، رفسنجان، ایران
				چکیده
		
		کلیدواژه ها
		
				