اثر مقادیر مختلف آهک خاک در صفات پومولوژی میوه ارقام و ارقام امید بخش "به" در طول دوره نگهداری در سردخانه

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.37 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1استادیار پژوهشکده میوههای معتدله وسردسیری، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
2کارشناس ارشد آزمایشگاه فیزیولوژی و تغذیه درختان میوه پژوهشکده میوههای معتدله وسردسیری، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
چکیده
کلیدواژه ها