اثر محلول های غذایی مختلف بر عملکرد و کیفیت کلم بروکلی (italica .var oleracea Brassica) در شرایط گلخانه ای و سیستم هیدروپونیک

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه باغبانی، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد واحد کرج
2استاد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
3استادیار گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
چکیده
کلیدواژه ها