تأثیر مقادیر مختلف تفاله چای بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه آلوئه ورا (. Aloe vera L).
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
اسحاق مقبلی1 ، حسین میغانی2 ، سمانه فتح اللهی1 ، احمد استاجی3 ، جمالعلی الفتی1 ، ایوب ملااحمد نالوس4 ، ابوذر هاشم پور5
1دانشجوی کارشناسی ارشدباغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
2هیئت علمی گروه علوم گیاهی، دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفت
3استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
4دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان داروئی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
5دانشجوی دکتری باغیانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
چکیده
کلیدواژه ها