تأثیر مقادیر مختلف تفاله چای بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه آلوئه ورا (. Aloe vera L).

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (234.62 K)
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشدباغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
2هیئت علمی گروه علوم گیاهی، دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفت
3استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
4دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان داروئی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
5دانشجوی دکتری باغیانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
چکیده
کلیدواژه ها