تغییرات طیف کربوهیدرات و فعالیت آنزیم آلفاآمیلاز بر اثر دما و طول دوره سرمادهی در سه ژنوتیپ پیاز سوسن چلچراغ ( Lilium ledebourii)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (316.66 K)
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسیارشد رشته باغبانی دانشگاه آزاد کرج
2عضو هیئت علمی دانشگاه علومکشاورزی و منابعطبیعی گرگان
3عضو هیئت علمی دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی گرگان
4عضو هیئت علمی دانشگاه گلستان
5عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اردبیل
چکیده
کلیدواژه ها