بررسی اثر کیتوزان، موسیلاژ اسفرزه و اسانس چویل بر حفظ فاکتورهای کمی و کیفی لیموترش در طی دوره پس از برداشت

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (229.01 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، علوم باغبانی (گیاهان دارویی)، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد
2دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد
3دانشیار گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها