اثرات محلول پاشی اسید جیبرلیک و اسید سالیسیلیک بر روی عناصر غذایی میوه انگور رقم فلیم سیدلس

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (491.1 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1فارغ التحصیل دکتری گروه علوم باغبانی دانشگاه ارومیه
2دانشیار گروه علوم باغبانی دانشگاه ارومیه
3استادیار گروه علوم باغبانی - دانشکده کشاورزی - دانشگاه ارومیه
4دانشیار پژوهشی بخش تحقیقات علوم زراعی باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ارومیه، ایران
چکیده
کلیدواژه ها