مقایسه خصوصیات کیفی میوه سیب (Malus domestics L. cv Red delicious) و درصد گسترش آلودگی به قارچ عامل سفیدک سطحی تحت تاثیر منابع مختلف مس (نانوذرات و شیمیایی)

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، مهاباد، ایران
2استادیار، عضو هیئت علمی گروه علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، مهاباد، ایران
3شرکت دانش بنیان صدور احرار شرق (خضراء)، تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها