کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر غلظت های مختلف بنزیل آمینو پیورین و کینیتین بر پرآوری شاخساره جانبی و نابجا توت فرنگی (fragaria X ananassa duch) | |
محمود صادقی، یوسف حمید اوغلی، محمود اثنی عشری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.2 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر غلظت های مختلف بنزیل آمینو پیورین و کینیتین بر پرآوری شاخساره جانبی و نابجا توت فرنگی (fragaria X ananassa duch) | |
محمود صادقی، یوسف حمید اوغلی، محمود اثنی عشری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.2 K) |