| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر پروسه مایکروویو بر کاهش خسارت قهوه ای شدن ناشی از فعالیت باکتری pseudomona tolasii در قارچ خوراکی دکمه ای سفید (agaricus bisporus) | |
| زهره دیدار، قدیر طاهری، محسن وظیفه دوست | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 17.49 K | ||
 
		| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر پروسه مایکروویو بر کاهش خسارت قهوه ای شدن ناشی از فعالیت باکتری pseudomona tolasii در قارچ خوراکی دکمه ای سفید (agaricus bisporus) | |
| زهره دیدار، قدیر طاهری، محسن وظیفه دوست | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 17.49 K | ||