کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum) | |
مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.77 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum) | |
مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.77 K) |