| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum) | |
| مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 15.77 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum) | |
| مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 15.77 K | ||