کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب | |
زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب | |
زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB) |