| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب | |
| زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب | |
| زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M | ||