کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب | |
زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب | |
زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M |