کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل | |
حمیده فاطمی، بهروز اسماعیل پور، اکرم رهبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.01 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل | |
حمیده فاطمی، بهروز اسماعیل پور، اکرم رهبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.01 K) |