| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل | |
| حمیده فاطمی، بهروز اسماعیل پور، اکرم رهبری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 300.01 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل | |
| حمیده فاطمی، بهروز اسماعیل پور، اکرم رهبری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 300.01 K | ||