کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی تأثیر اتفان و دمای نگهداری بر سبززدایی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه نارنگی "کینو" | |
صدیقه علمی، صفورا سعادتی، محمد حسن مرتضوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.43 K) | ||
2 | تأثیر سطوح مختلف تیمارهای 1-MCP و اتفان بر کیفیت پس از برداشت و عمر انباری میوه گوجه فرنگی، رقم Verona | |
سحر نعمت پور، سید محمد حسن مرتضوی، یعقوب منصوری، اسماعیل خالقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.14 K) |