کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی؛ محمود اثنی عشری؛ علی عزیزی؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.4 K)

2 ارزیابی تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی میوه فی جوآ طی دوره سرد انباری
سمانه نعمت اله ثانی؛ فریبرز زارع نهندی؛ مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.29 K)

3 تاثیر سطوح مختلف زل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی پس از برداشت هلو رقم زعفرانی zaferani Prunus persica var
سجاد ریایی؛ محمدرضا اصغری؛ عبدالرحمان کلیجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

4 تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه شلیل
عبدالرحمان کلیچی؛ محمدرضا اصغری؛ سجاد ریائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

5 استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل
آرمان بیرقدار کشکولی؛ سعید حضرتی؛ زین العابدین طهماسبیی سروستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.3 MB)

6 بهینه سازی ماندگاری سیب رقم رد دلیشز (Malus domestica Red Delicious) با کلریدکلسیم و ژل آلوئه ورا به روش سطح پاسخ (RSM)
وحید عبدی گول؛ مرضیه باباش پوراصل؛ داود صادق زاده اهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.95 MB)