کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر رقم میوه و زمان فرآیند حرارتی بر خصوصیات کمی و کیفی کمپوت انگور | |
اعظم ایوبی، محمدرضا رمضانی مقدم، صادق باغبان خلیل آباد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.42 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر رقم میوه و زمان فرآیند حرارتی بر خصوصیات کمی و کیفی کمپوت انگور | |
اعظم ایوبی، محمدرضا رمضانی مقدم، صادق باغبان خلیل آباد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.42 K) |