| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر رقم میوه و زمان فرآیند حرارتی بر خصوصیات کمی و کیفی کمپوت انگور | |
| اعظم ایوبی، محمدرضا رمضانی مقدم، صادق باغبان خلیل آباد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 271.42 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر رقم میوه و زمان فرآیند حرارتی بر خصوصیات کمی و کیفی کمپوت انگور | |
| اعظم ایوبی، محمدرضا رمضانی مقدم، صادق باغبان خلیل آباد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 271.42 K | ||