| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر آب انار (رقم ملس اصفهان) بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های پروتئینی تهیه شده از دانه گاودانه | |
| اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، امیر حسین گلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 357.15 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر آب انار (رقم ملس اصفهان) بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های پروتئینی تهیه شده از دانه گاودانه | |
| اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، امیر حسین گلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 357.15 K | ||