English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
36
26
بررسی اثرات محلول پاشی روی، بر و ازت بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
ذبیح اله زمانی، محمد رسول اکرمی، فریال وارسته، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.8 K
27
بررسی تاثیر ازت، فسفر، پتاسیم و برخی عناصر کم مصرف بر روی خصوصیات کمی و کیفی انگور عسکری
حسین پیری، غلامرضا معافپوریان، مسلم درستکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
15.97 K
28
بررسی سطوح مختلف ازت و پتاسیم در گوجه فرنگی از طریق روش کود آبیاری
سعید رضائیان، مهدی مهدوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
15.82 K
29
بررسی تاثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود نیتروژن بر روی برخی از صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا فرهمند، حسین فرداد، عبدالمجید لیاقت، عبدالکریم کاشی، حسن قربانی قوژدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
18.67 K
30
تاثیر مقادیر مختلف ازت و پتاسیم بر عملکرد و کیفیت ارقام پیاز در خراسان
محمد قاسم زاده گنجه ای، جلال رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.39 K
31
بررسی تغذیه متعادل عناصر غذائی (ازت، فسفر و پتاسیم) بر محصول گوجه فرنگی
غلامرضا علیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
34.23 K
32
بررسی تاثیرات ازت بر روی استولون رایی و غده بندی، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی
کمال شهبازی، احمد توبه، علی عبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
47.07 K
33
بررسی اثر متقابل ازت و آهن در گیاه هورتانسیا با مصرف محلول غذایی
صغری واسع مصلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
19.29 K
34
بررسی تاثیر عناصر کودی ازت ، فسفر، پتاس، آهن، روی و منگنز بر میزان عملکرد و سایر خصوصیات رقم انگور خلیلی در منطقه بوانات فارس
مسلم درستکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.85 K
35
بررسی اثرات محلول پاشی عناصر ازت، بور و روی بر صفات کمی و کیفی انگور
حامد دولتی بانه، مهدی طاهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.37 K
36
مطالعه اثرات محلول پاشی عناصر ازت روی و بور روی تشکیل میوه انگور بیدانه
مهدی طاهری، حامد دولتی بانه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.51 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2