کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 36

26 بررسی اثرات محلول پاشی روی، بر و ازت بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
ذبیح اله زمانی، محمد رسول اکرمی، فریال وارسته، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.8 K)

27 بررسی تاثیر ازت، فسفر، پتاسیم و برخی عناصر کم مصرف بر روی خصوصیات کمی و کیفی انگور عسکری
حسین پیری، غلامرضا معافپوریان، مسلم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.97 K)

28 بررسی سطوح مختلف ازت و پتاسیم در گوجه فرنگی از طریق روش کود آبیاری
سعید رضائیان، مهدی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.82 K)

29 بررسی تاثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود نیتروژن بر روی برخی از صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا فرهمند، حسین فرداد، عبدالمجید لیاقت، عبدالکریم کاشی، حسن قربانی قوژدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.67 K)

30 تاثیر مقادیر مختلف ازت و پتاسیم بر عملکرد و کیفیت ارقام پیاز در خراسان
محمد قاسم زاده گنجه ای، جلال رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.39 K)

31 بررسی تغذیه متعادل عناصر غذائی (ازت، فسفر و پتاسیم) بر محصول گوجه فرنگی
غلامرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.23 K)

32 بررسی تاثیرات ازت بر روی استولون رایی و غده بندی، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی
کمال شهبازی، احمد توبه، علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (47.07 K)

33 بررسی اثر متقابل ازت و آهن در گیاه هورتانسیا با مصرف محلول غذایی
صغری واسع مصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.29 K)

34 بررسی تاثیر عناصر کودی ازت ، فسفر، پتاس، آهن، روی و منگنز بر میزان عملکرد و سایر خصوصیات رقم انگور خلیلی در منطقه بوانات فارس
مسلم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.85 K)

35 بررسی اثرات محلول پاشی عناصر ازت، بور و روی بر صفات کمی و کیفی انگور
حامد دولتی بانه، مهدی طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.37 K)

36 مطالعه اثرات محلول پاشی عناصر ازت روی و بور روی تشکیل میوه انگور بیدانه
مهدی طاهری، حامد دولتی بانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.51 K)