کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی اثر رقم میوه و زمان فرآیند حرارتی بر خصوصیات کمی و کیفی کمپوت انگور
اعظم ایوبی؛ محمدرضا رمضانی مقدم؛ صادق باغبان خلیل آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.42 K)

2 بررسی تاثیر محلول پاشی سولفات پتاسیم و تنظیم دور آبیاری بر ضخامت و ترک خوردگی پوست میوه انار و بعضی از خصوصیات کمی و کیفی میوه
محمد جواد عرب؛ مجید رجایی؛ سید عبدالحسین حاج محمدی جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.05 K)

3 اثر محلول پاشی کلرید کلسیم {cacl2} جهت جلوگیری از عارضه ترک خوردگی میوه گیلاس
مسعود زاده باقری؛ مصطفی مصطفوی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حسین افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.2 K)

4 بررسی صفات کمی و کیفی ۶ رقم ایرانی و خارجی گیلاس و چگونگی روابط این صفات با میزان ترک خوردگی میوه
مسعود زاده باقری؛ مصطفی مصطفوی؛ حسین افشاری؛ غلامحسین داوری نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.66 K)

5 بررسی اثر محلول پاشی ترکیب (Ca-Cu) جهت کاهش ترک خوردگی میوه گیلاس رقم تکدانه
مسعود زاده باقری؛ علی اصغر زینانلو؛ مصطفی مصطفوی؛ یونس مستوفی؛ محمد عرفت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.65 K)

6 برهمکنش ارقام نارنگی روی پایه های مورکات اورلاندو تانجلو و نارنج
فرهاد رفعت؛ سیروس نعمت الهی ثانی؛ عنایت حیات بخش؛ اسد اسدی آبکنار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.85 K)

7 تاثیر تاخیر برداشت محصول بر روی درصد زیاد رسی، لکه داری، زود خندانی و اندازه دانه پسته
علی اسماعیل پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.15 K)

8 بررسی، مطالعه و سلکسیون توده های محلی هویج و زردک اصفهان و نائین
مهرزاد طاوسی؛ غلامعباس مشرف قهفرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.56 K)

9 اثرات محلولپاشی اسیدجیبرلیک و بنزیل آدنین بر کاهش تحرک ترک خوردگی پوسته سبز میوه پسته و نفوذ قارچ آسپرژیلوس به داخل خشک میوه ان
زهرا پاک کیش؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.39 K)

10 بررسی اثرات تغییر دما و رطوبت بر روی ترک خوردگی پوست سبز میوه سبز
بهمن پناهی؛ علی تاج آبادی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.82 K)