کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum) | |
مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.77 K) | ||
2 | تاثیر مقادیر مختلف عناصر اصلی (N.P.K) بر عملکرد و برخی پارامترهای کیفی پرتقال تامسون ناول | |
علیرضا شیخ اشکوری، عنایت حیات بخش، بیژن مرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.51 K) | ||
3 | بررسی شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول روی پایه سیتروملو با استفاده از کود پتاسیم و آبیاری تکمیلی | |
علیرضا شیخ اشکوری، بیژن مرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.78 K) | ||
4 | بررسی اثرات منابع کود ازته بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول | |
علیرضا شیخ اشکوری، یونس ابراهیمی، یعقوب محمد علیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.46 K) | ||
5 | بررسی اثر مقادیر مختلف N.P.K بر شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول | |
عنایت حیات بخش، یونس ابراهیمی، یحیی تاجور، علیرضا شیخ اشکوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.6 K) |