کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum)
مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.77 K

2 تاثیر مقادیر مختلف عناصر اصلی (N.P.K) بر عملکرد و برخی پارامترهای کیفی پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری، عنایت حیات بخش، بیژن مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.51 K

3 بررسی شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول روی پایه سیتروملو با استفاده از کود پتاسیم و آبیاری تکمیلی
علیرضا شیخ اشکوری، بیژن مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.78 K

4 بررسی اثرات منابع کود ازته بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری، یونس ابراهیمی، یعقوب محمد علیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.46 K

5 بررسی اثر مقادیر مختلف N.P.K بر شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول
عنایت حیات بخش، یونس ابراهیمی، یحیی تاجور، علیرضا شیخ اشکوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.6 K