کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum)
مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.77 K)

2 تاثیر مقادیر مختلف عناصر اصلی (N.P.K) بر عملکرد و برخی پارامترهای کیفی پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری، عنایت حیات بخش، بیژن مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.51 K)

3 بررسی شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول روی پایه سیتروملو با استفاده از کود پتاسیم و آبیاری تکمیلی
علیرضا شیخ اشکوری، بیژن مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.78 K)

4 بررسی اثرات منابع کود ازته بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری، یونس ابراهیمی، یعقوب محمد علیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.46 K)

5 بررسی اثر مقادیر مختلف N.P.K بر شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول
عنایت حیات بخش، یونس ابراهیمی، یحیی تاجور، علیرضا شیخ اشکوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.6 K)