| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum) | |
| مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 15.77 K | ||
| 2 | تاثیر مقادیر مختلف عناصر اصلی (N.P.K) بر عملکرد و برخی پارامترهای کیفی پرتقال تامسون ناول | |
| علیرضا شیخ اشکوری، عنایت حیات بخش، بیژن مرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 28.51 K | ||
| 3 | بررسی شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول روی پایه سیتروملو با استفاده از کود پتاسیم و آبیاری تکمیلی | |
| علیرضا شیخ اشکوری، بیژن مرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 12.78 K | ||
| 4 | بررسی اثرات منابع کود ازته بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول | |
| علیرضا شیخ اشکوری، یونس ابراهیمی، یعقوب محمد علیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 36.46 K | ||
| 5 | بررسی اثر مقادیر مختلف N.P.K بر شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول | |
| عنایت حیات بخش، یونس ابراهیمی، یحیی تاجور، علیرضا شیخ اشکوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 32.6 K | ||