نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر آب انار (رقم ملس اصفهان) بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های پروتئینی تهیه شده از دانه گاودانه | |
اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، امیر حسین گلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.15 K) |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر آب انار (رقم ملس اصفهان) بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های پروتئینی تهیه شده از دانه گاودانه | |
اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، امیر حسین گلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.15 K) |