| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی | |
| احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 280.03 K | ||
| 2 | واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک | |
| احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 337.38 K | ||