نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی اثرات کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی؛ پروین شرایعی؛ رحیمیان رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.35 K)

2 بررسی اثر کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی؛ پروین شرایعی؛ محمدحسین رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.46 K)

3 بررسی همبستگی صفات و دسته بندی خوشه ای توده های خربزه استان خراسان رضوی
حسین نستری نصرآبادی؛ حسین نعمتی؛ علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.57 K)

4 بررسی اثرات آب و عناصر غذایی بر روی عملکرد و کارایی مصرف آب گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی؛ محمدحسین رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.93 K)

5 بهبود صفات در توده های بومی خربزه استان خراسان
علیرضا سبحانی؛ ابراهیم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.15 K)

6 اثرات پتاسیم بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی؛ حمیدرضا ذبیحی؛ رضا طاهر پور کلانتر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.51 K)

7 واکنش دو رقم خربزه به عناصر کم مصرف در یک خاک آنتی سول در منطقه مشهد
حمیدرضا ذبیحی؛ علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.13 K)

8 ارزیابی برخی صفات توده های بومی خربزه استان های خراسان (رضوی، شمالی و جنوبی)
علیرضا سبحانی؛ مجیدرضا کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.3 K)

9 بررسی برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی در اثر مصرف مقادیر مختلف آهن
علیرضا سبحانی؛ حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.94 K)

10 بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه فرنگی در اثر محلول پاشی مقادیر مختلف عناصر منگنز و کلسیم
علیرضا سبحانی؛ حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.7 K)