English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
بررسی اثرات کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، پروین شرایعی، رحیمیان رحیمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.35 K)
2
بررسی اثر کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، پروین شرایعی، محمدحسین رحیمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.46 K)
3
بررسی همبستگی صفات و دسته بندی خوشه ای توده های خربزه استان خراسان رضوی
حسین نستری نصرآبادی، حسین نعمتی، علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236.57 K)
4
بررسی اثرات آب و عناصر غذایی بر روی عملکرد و کارایی مصرف آب گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، محمدحسین رحیمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.93 K)
5
بهبود صفات در توده های بومی خربزه استان خراسان
علیرضا سبحانی، ابراهیم باشتنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.15 K)
6
اثرات پتاسیم بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، حمیدرضا ذبیحی، رضا طاهر پور کلانتر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.51 K)
7
واکنش دو رقم خربزه به عناصر کم مصرف در یک خاک آنتی سول در منطقه مشهد
حمیدرضا ذبیحی، علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.13 K)
8
ارزیابی برخی صفات توده های بومی خربزه استان های خراسان (رضوی، شمالی و جنوبی)
علیرضا سبحانی، مجیدرضا کیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (19.3 K)
9
بررسی برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی در اثر مصرف مقادیر مختلف آهن
علیرضا سبحانی، حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.94 K)
10
بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه فرنگی در اثر محلول پاشی مقادیر مختلف عناصر منگنز و کلسیم
علیرضا سبحانی، حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.7 K)