نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر جذب و انتقال عناصر معدنی و قندهای محلول سه رقمی تجاری انار
محمدرضا نائینی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.88 K)

2 اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه و قابلیت نگهداری هلو
فرهاد کرمی، علیرضا طلایی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.77 K)

3 اثر محلول پاشی بر وروی بر صفات کمی وکیفی میوه پسته
محمود سیدی، حسین لسانی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.04 K)

4 تعیین مقاومت نسبی پایه های پسته به شوری (کلرید سدیم)با توجه به تغییرات روزنه ای و پتانسیل آب برگ
عبدالرحمان محمدخانی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.43 K)

5 بررسی اثر شوری ناشی از کلریدسدیم بر روی جذب و انتقال عناصر در پنج رقم خربزه بومی ایران
جمال جوانمردی، حسین لسانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.43 K)

6 تغذیه نیتروژنی میخک
حسین لسانی، مصباح بابالار، احمد خلیقی، میترا ارجمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.82 K)

7 تاثیر تنش شوری (کلرید سدیم)بر تغییرات کلروفیل،پتانسیل آب،قندهای محلول و عناصر معدنی در برگ های گیاه زیتون
اصغر موسوی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.67 K)

8 بررسی مکانیسم خودناسازگاری و روند رشد لوله گرده ارقام مختلف در گلابی شاه میوه
عبد الرحمان محمدخانی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.35 K)

9 تاثیر سطوح مختلف کلرید سدیم بر غلظت پرولین،مقاومت روزنه ای، نسبت سطح برگ و محتوای اب نسبی برگ پنج رقم زیتون
مهدی رضایی، حسین لسانی، مصابح بابالار، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.29 K)

10 فراساختار دانه گرده هشت رقم از مرکبات موجود در کلکسیون مرکبات شمال ایران
اسد اسدی آبکنار، فرهاد رفعت، عنایت حیات بخش، حسین لسانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.95 K)

11 مقاومت به خشکی جمعیت های مختلف گیاه چمنی مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers)
نعمت اله اعتمادی، احمد خلیقی، خورشید رزمجو، حسین لسانی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.06 K)

12 اندازه گیری اتیلن در گل محمدی
وحیدرضا صفاری، احمد خلیقی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.52 K)

13 بررسی تاثیر سطوح مختلف سربرداری زمستانه روی رشد و عملکرد محصول در گل محمدی
وحیدرضا صفاری، احمد خلیقی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.67 K)

14 اثر MCP(متیل سایکلوپروپین) روی کیفیت پس از برداشتی میوه گوجه فرنگی در سه درجه حرارت مختلف انبارداری
یونس مستوفی، حسین لسانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.33 K)