نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر جذب و انتقال عناصر معدنی و قندهای محلول سه رقمی تجاری انار
محمدرضا نائینی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.88 K

2 اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه و قابلیت نگهداری هلو
فرهاد کرمی، علیرضا طلایی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.77 K

3 اثر محلول پاشی بر وروی بر صفات کمی وکیفی میوه پسته
محمود سیدی، حسین لسانی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله اصل مقاله 9.04 K

4 تعیین مقاومت نسبی پایه های پسته به شوری (کلرید سدیم)با توجه به تغییرات روزنه ای و پتانسیل آب برگ
عبدالرحمان محمدخانی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.43 K

5 بررسی اثر شوری ناشی از کلریدسدیم بر روی جذب و انتقال عناصر در پنج رقم خربزه بومی ایران
جمال جوانمردی، حسین لسانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.43 K

6 تغذیه نیتروژنی میخک
حسین لسانی، مصباح بابالار، احمد خلیقی، میترا ارجمندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.82 K

7 تاثیر تنش شوری (کلرید سدیم)بر تغییرات کلروفیل،پتانسیل آب،قندهای محلول و عناصر معدنی در برگ های گیاه زیتون
اصغر موسوی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.67 K

8 بررسی مکانیسم خودناسازگاری و روند رشد لوله گرده ارقام مختلف در گلابی شاه میوه
عبد الرحمان محمدخانی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.35 K

9 تاثیر سطوح مختلف کلرید سدیم بر غلظت پرولین،مقاومت روزنه ای، نسبت سطح برگ و محتوای اب نسبی برگ پنج رقم زیتون
مهدی رضایی، حسین لسانی، مصابح بابالار، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 22.29 K

10 فراساختار دانه گرده هشت رقم از مرکبات موجود در کلکسیون مرکبات شمال ایران
اسد اسدی آبکنار، فرهاد رفعت، عنایت حیات بخش، حسین لسانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 9.95 K

11 مقاومت به خشکی جمعیت های مختلف گیاه چمنی مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers)
نعمت اله اعتمادی، احمد خلیقی، خورشید رزمجو، حسین لسانی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.06 K

12 اندازه گیری اتیلن در گل محمدی
وحیدرضا صفاری، احمد خلیقی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.52 K

13 بررسی تاثیر سطوح مختلف سربرداری زمستانه روی رشد و عملکرد محصول در گل محمدی
وحیدرضا صفاری، احمد خلیقی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.67 K

14 اثر MCP(متیل سایکلوپروپین) روی کیفیت پس از برداشتی میوه گوجه فرنگی در سه درجه حرارت مختلف انبارداری
یونس مستوفی، حسین لسانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.33 K