| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | گزینش ارقام و ژنوتیپ های امیدبخش سیب با ارزش غذایی و قدرت بالای بیوسنتز اسکوربیک اسید | |
| فاطمه مریدی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 109.39 K | ||
| 2 | بررسی میزان اسید اسکوربیک در پنج رقم سیب | |
| فاطمه مریدی، فوژان بدیعی، حسن حاج نجاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 267.12 K | ||
| 3 | بررسی همبستگی بین pH بافت میوه و بیوسنتز پکتین در برخی ارقام بومی و خارجی سیب | |
| شبنم طراحی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 272.16 K | ||
| 4 | بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج | |
| مهدی فرزانه کوچکی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 288.45 K | ||