نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | گزینش ارقام و ژنوتیپ های امیدبخش سیب با ارزش غذایی و قدرت بالای بیوسنتز اسکوربیک اسید | |
فاطمه مریدی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.39 K) | ||
2 | بررسی میزان اسید اسکوربیک در پنج رقم سیب | |
فاطمه مریدی، فوژان بدیعی، حسن حاج نجاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.12 K) | ||
3 | بررسی همبستگی بین pH بافت میوه و بیوسنتز پکتین در برخی ارقام بومی و خارجی سیب | |
شبنم طراحی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.16 K) | ||
4 | بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج | |
مهدی فرزانه کوچکی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.45 K) |