بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری و کاربرد اسید سالیسیلیک بر ویژگی های مورفولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L) رقم کشکنی لولو

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (899.34 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر (عج)، رفسنجان
2استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر (عج)، رفسنجان
3دانشیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد
چکیده
کلیدواژه ها