اثر برهمکنش پاکلوبوترازول و شوری بر میزان عناصر معدنی و اسید آمینه پرولین در گیاه توت فرنگی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
2استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
3استاد بخش علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
4استادیار بخش علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
چکیده
کلیدواژه ها