بررسی اثرات کودهای زیستی (قارچ میکوریزا و باکتری حل کننده فسفات) بر میزان اسانس و درصد مواد موثره اسانس گیاه دارویی بابونه آلمانی

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
2استادیار پژوهش موسسه تحقیقات آب و خاک کشور
3استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
4استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
5دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها