بررسی برخی صفات مورفولوژیک، عناصر غذایی اسپیر و خصوصیات فیزیکی بذر مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.)

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی XML اصل مقاله (255.14 K)
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2استادیار پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3استادیار و عضو هیئت علمی گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان
4عضو هیئت علمی گروه خاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان
5مربی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها