بررسی برخی صفات مورفولوژیک، عناصر غذایی اسپیر و خصوصیات فیزیکی بذر مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.)
پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
بهروز سرابی1 ، محمد رضا حسندخت2 ، جلال خدایی3 ، طاهر حسینی4 ، هادی صمیمی اخیجهانی3 ، تیمور رمک معصومی5
1دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2استادیار پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3استادیار و عضو هیئت علمی گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان
4عضو هیئت علمی گروه خاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان
5مربی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها