تاثیر زمان برداشت میوه بر میزان روغن و درصد اسیدهای چرب کلیدی اولئیک و لینولئیک اسید در دو رقم زیتون آربکین و کرونیکی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1استادیار گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی، دانشگاه سمنان، سمنان
2دانشیار پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران
3استادیار بخش باغبانی، موسسه تحقیقات و تهیه نهال و بذر، البرز
4استادیار پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران
چکیده
کلیدواژه ها