بررسی غلظت عناصر غذایی، میزان کلروفیل، ترکیبات کارتنوئیدی و خصوصیات فتوسنتزی برگ در برخی ارقام گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) و آسیایی (P. serotina Rehd.) روی چندین پایه مختلف

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (125.14 K)
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی سابق دکتری گروه علوم باغبانی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران و استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز
2استاد گروه علوم باغبانی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
3استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
4دانشیار بخش باغبانی، موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج.
چکیده
کلیدواژه ها