مطالعه‌ی تاثیر تیمار اتانول در محل تاج میوه‌ی انار با هدف کاهش بروز آلودگی به منظور بهینه‌سازی امکان استفاده از دماهای بالاترِ انبار در راستای کاهش آسیب‌های ناشی از تنش سرمازدگی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (151.35 K)
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری گروه علوم باغبانی و فضای سبز، دانشکده‌ی علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
2استاد گروه علوم باغبانی و فضای سبز، دانشکده‌ی علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
3دانشیار گروه علوم باغبانی و فضای سبز، دانشکده‌ی علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
4دانشیار، پژوهشکده‌ی زیست‌فنّاوری کشاورزی، پژوهشگاه ملّی مهندسی ژنتیکو زیست فنّاوری.
چکیده
کلیدواژه ها